Coaching

Er kunnen verschillende redenen zijn waarvoor je coaching zoekt. Misschien ben je toe aan een andere baan, maar weet je niet zo goed wat je wilt of wat bij je past. Wellicht sta je onder grote druk, ervaar je veel stress en zoek je manieren om bewuster in het leven te staan. Of heb je iets meegemaakt in je leven waardoor de wereld op z’n kop ging en jij je probeert staande te houden, zoekende naar de zin van dit alles.

Mijn coaching kenmerkt zich door face-to-face gesprekken, aangevuld met e-coaching in de periode tussen de gesprekken. Dit zorgt voor een continue aandacht voor het proces en daarmee voor een grotere kans op een succesvol resultaat. Van jou vraagt het om, ook tussen de gesprekken, actief te blijven reflecteren op wat er met je gebeurt. Daar sta je uiteraard niet alleen voor, ik ben er om je daarin te begeleiden.

Een coachtraject ziet er doorgaans als volgt uit:

Intake
We maken kennis en bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden. We ontdekken of er een klik is en formuleren aan welk coachdoel je wilt werken. Het gesprek duurt 1 à 1,5 uur en is vrijblijvend. Dat betekent dat als je besluit het hierbij te laten ik je ook geen factuur zal sturen. Maar als we een traject starten ga ik er van uit dat deze intake al van waarde voor je is geweest en zal ik het factureren conform mijn uurtarief. Ook zal ik je dan vragen de eerste vragenlijst van de Coaching Monitor in te vullen.

Offerte
Na de intake stel ik een offerte op met daarin jouw coachdoelen en de afspraken die we hebben gemaakt. De offerte stuur ik naar jou ter goedkeuring. In het geval van een zakelijk traject stuur je zelf de offerte door aan jouw leidinggevende of HR-adviseur.

Opdracht
Zodra ik de offerte ondertekend retour heb gekregen starten we het traject.

Driegesprek
Soms is het raadzaam of wenselijk om bij aanvang een driegesprek te voeren met je manager om wederzijdse verwachtingen af te stemmen.

ODC-meting
Het Odin Development Compass is een diepgaande meting die een loepzuiver beeld geeft van wat jou van binnenuit drijft, als mens en als professional. Welke kwaliteiten je hebt ontwikkeld als natuurlijke kracht, wat je ontwikkelbaar potentieel is, en ook wat jouw goed ontwikkelde kwetsbare krachten zijn waar je mogelijk energie op verliest. Zo wordt nog scherper zichtbaar aan welke doelen jij wilt werken.

Gesprekken
Jij bepaalt de frequentie van de gesprekken, maar meestal is dat eens in de 2 à 3 weken. De gesprekken duren 1 à 1,5 uur. Tussen de gesprekken schrijf je een verslag, reflecteer je met e-coaching en doorloop je jouw proces, zo nodig met behulp van opdrachten of oefeningen die ik je voorstel.

Eindgesprek
Wanneer je je doelen hebt bereikt kijken we terug op het traject. Desgewenst met je leidinggevende.

Evaluatie
Na het invullen van de laatste vragenlijst van de Coaching Monitor ontvang je van mij een rapportage met de uitkomsten van jouw traject. Daarnaast ontvang je van mij een evaluatieformulier om het traject te waarderen.

Mijn tarieven

Coaching:

  • Particulier € 110,- per uur
  • ZZP € 110,- (+ BTW) per uur
  • Zakelijk € 210,- (+ BTW) per uur

ODC-meting:

  • Particulier € 295,- per meting
  • ZZP € 295,- (+ BTW) per meting
  • Zakelijk € 375,- (+ BTW) per meting

Ben je geïnteresseerd of heb je nog  vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.