Mijn aanbod

Wat ik je bied is coaching in de volle breedte. Want wat de aanleiding van je hulpvraag ook is, alle wegen leiden naar jou. Naar wie jij in essentie bent. Ik ben dan ook oprecht nieuwsgierig naar wat jou ten diepste drijft en welke capaciteiten er nog verscholen liggen. Samen met jou onderzoek ik wat ervoor nodig is om dat potentieel tot bloei te laten komen.

In mijn coaching breng ik je dichter bij de natuur en is er de mogelijkheid letterlijk in beweging te komen door te wandelen. We ontmoeten elkaar in eerste instantie in mijn mobiele coachruimte die geparkeerd staat bij de duinen. Daar starten we het gesprek en kan ik je iets te drinken aanbieden.

Mijn aanbod

Tijdens onze gesprekken sta jij centraal. Coaching is in mijn definitie een begeleidingsvorm waarbij de klant een ontwikkelingsproces doormaakt dat toekomstgericht is, gestuurd wordt door de klant zelf en aansluit bij zijn of haar ervaringen en concrete context. Jij bepaalt dan ook wat je wilt bespreken en hoe je ontwikkeltraject eruit ziet.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en besef je dat dat een zekere inspanning van je vraagt? Voel je je aangetrokken tot de natuur en wil je de rust vinden in en bij een natuurlijke omgeving? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Coaching

Neem je liever een loopje met me, dan is mijn aanbod van ChiRunning en runningtherapie wellicht interessant voor je. Daarin leer ik je energie-efficiënt en blessurevrij te lopen zonder prestatiedrang.