Mijn aanbod

Als psycho-analytisch coach werk ik vanuit de Analytische Psychologie van Carl Gustav Jung, maar dan wel binnen de beroepskaders van het professionele coachen. Dat houdt in dat mijn werkwijze zich op het snijvlak van coaching en therapie bevindt. Met mijn coaching ben ik erop gericht een bijdrage te leveren aan de individuatie van de klant: het proces waarbij je je bewust wordt van je eigen unieke persoonlijkheid. Dat betekent dat er ook aandacht is voor het verleden en dat problemen die je hier en nu ervaart binnen het coachtraject niet zozeer worden opgelost, maar worden ‘doorgewerkt’. Zo krijg je een breder, dieper en vollediger zicht op je eigen psyche en persoonlijkheid, zoals je deze aan de wereld laat zien.

In mijn coaching breng ik je dichter bij de natuur en is er de mogelijkheid letterlijk in beweging te komen door te wandelen. We ontmoeten elkaar in eerste instantie in mijn mobiele coachruimte die geparkeerd staat bij de duinen. Daar starten we het gesprek en kan ik je iets te drinken aanbieden.

Mijn aanbod

Tijdens onze gesprekken sta jij centraal. Coaching is in mijn definitie een begeleidingsvorm waarbij de klant een ontwikkelingsproces doormaakt dat toekomstgericht is, gestuurd wordt door de klant zelf en aansluit bij zijn of haar ervaringen en concrete context. Jij bepaalt dan ook wat je wilt bespreken en hoe je ontwikkeltraject eruit ziet.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en besef je dat dat een zekere inspanning van je vraagt? Voel je je aangetrokken tot de natuur en wil je de rust vinden in en bij een natuurlijke omgeving? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Coaching

Neem je liever een loopje met me, dan is mijn aanbod van ChiRunning en runningtherapie wellicht interessant voor je. Daarin leer ik je energie-efficiënt en blessurevrij te lopen zonder prestatiedrang.