Coaching en mindfulness

Blijf mindful leven door
regelmatig te oefenen

Fotolia_121510211_XS_live mindfully.jpgWil je profijt blijven houden van wat je hebt geleerd en ontwikkeld tijdens de mindfulnesstraining? Dan is het zaak regelmatig te blijven oefenen. De themasessies kunnen je hierbij ondersteunen.
In een reeks van 4 bijeenkomsten kun je je mindfulnessbeoefening verder verdiepen en je vaardigheden versterken.

Wat is het programma?

Als je de 8-weekse mindfulnesstraining hebt gevolgd (bij Coaching Natuurlijk! of elders) of ervaring hebt met meditatie kun je deelnemen aan de themasessies. De bijeenkomsten zijn gebaseerd op de oefeningen die je nog kent uit de training: de lichaamsverkenning, mindful bewegen, zit- en loopmeditatie. Elke sessie kent een ander thema. En er is ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.


Wat levert het je op?

Voor veel mensen is het lastig om na de 8-weekse mindfulnesstraining de beoefening zelfstandig voort te zetten. Door het volgen van de themasessies kun je je beoefening weer opfrissen en de draad oppakken als het inmiddels wat is weggezakt. Regelmatig in een groep oefenen werkt stimulerend en inspirerend.
 

Praktische informatie

meditation-3480814_640.jpgDe eerste reeks in 2019 start op maandag 14 januari 2019 van 9.30 tot 11.00 uur en wordt gehouden in multifunctioneel centrum De Gijz, Jan Gijzenkade 305 D in Haarlem-Noord. De andere bijeenkomsten zijn op de maandagen 11 februari, 18 maart en 15 april.

Later in het nieuwe jaar volgt een reeks op de donderdagen 12 september, 10 oktober, 7 november en 12 december.

De kosten bedragen € 15,- per bijeenkomst. Je kunt je inschrijven per reeks. Je neemt dan een 'strippenkaart' af voor 3 bijeenkomsten en betaalt een totaalbedrag van € 45,- voorafgaand aan de eerste bijeenkomst. Uiteraard kun je alle 4 bijeenkomsten bijwonen.

Als mindful leven je wens is, oefen dan mee en meld je aan.