Coaching en mindfulness

Wanneer je jezelf het beste gunt


Waarom coaching?

De zaken die jou bezighouden vragen al je aandacht. Mogelijk zelfs zodanig dat het je leven op dit moment verstoort. Zo'n situatie vraagt erom met de grootste aandacht te worden benaderd. Met individuele coaching kan ik je die aandacht schenken. In onze wandelingen in de Kennemerduinen, één op één, ontdekken en ontrafelen we wat er aan de hand is, waar dat precies over gaat en wat dat voor je betekent.

Wandelend praten.jpgJuist door die individuele benadering ervaar je de veiligheid en het vertrouwen die zo'n belangrijke basis vormen voor een succesvol ontwikkelingsproces. De stilte en tegelijkertijd geborgenheid van de natuurlijke omgeving waar we onze wandelingen maken nodigen je uit om je ten volle open te stellen voor nieuwe inzichten en ervaringen.

Gedurende en zeker na afloop van het coachtraject zul je merken dat er iets is veranderd. Dat jij bent veranderd. Want diepgaande inzichten leiden onherroepelijk tot nieuwe keuzes en andere wegen. En is dat niet precies waar jouw situatie nu om vraagt?
 

Het mooie van mijn traject is dat mijn vertrouwen in de toekomst duidelijk is toegenomen. Ik ben stukken zelfverzekerder en meer bewust van mijzelf geworden, waarbij ik activiteiten heb ontplooid die ik vier maanden geleden überhaupt niet had kunnen bedenken.
Jan


Wat is er mogelijk?

Heb je op dit moment een issue waar je begeleiding in kunt gebruiken? Zet dan de stap en kies voor individuele coaching. Tijdens een intake kijken we wat je precies nodig hebt.

 

Meer info over individuele coaching

 

Wil je in een kort tijdsbestek je ware ik ontdekken en tot ontplooiing komen? Dan is de coaching intensive 'Worden wie je bent' de beste keuze.

 

Meer info over de coaching intensive

 

Vind jij het jezelf waard deze stap te zetten? Vul dan onderstaand formulier in.