Coaching en mindfulness

Ieder verhaal is anders, want ieder mens is uniek. Dat vraagt om een divers aanbod in coaching en mindfulness

 

Ieder mens is anders en iedereen heeft weer andere behoeften als het gaat om de mate waarin en de wijze waarop hij begeleiding zoekt wanneer dat nodig is. Om die reden biedt Coaching Natuurlijk! een palet aan diensten, van individuele wandelcoaching tot een mindful wandeling en van een mindfulnesstraining tot een kort, maar intensief coachtraject.
 

Coaching

P2221913_250.jpgSoms ervaar je een probleem dat je graag zou aanpakken. Omdat het je onrustig of onzeker maakt. Of gewoon omdat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Met individuele coaching kies je voor mijn onverdeelde aandacht en ondersteun ik je in jouw proces waarin ik je uitdaag om die stappen te zetten die nodig zijn. Enkele gesprekken kunnen vaak al uitkomst bieden, waardoor je weer zicht krijgt op je toekomst.


Meer info over coaching

 

 

Mindfulness

Fotolia_74324777_XS_rust.jpgAls de drukte in je hoofd te groot wordt kan mindfulness het middel zijn om de rust te laten terugkeren. Want mindfulness leert je om met een bewuste, open, vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen te kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Je zult merken dat je je eigen gedachten met andere ogen gaat bezien, waardoor je ruimte gaat ervaren en tot rust komt.


Meer info over mindfulness