Coaching en mindfulness

Mijn 1-aprilgrap

horse-1844792_640.jpgDe 1-aprilgrappen bleven uit dit jaar. Begrijpelijk ook, gelet op de situatie waarin we ons bevinden, te midden van het coronavirus. Maar mijn grootste 1-aprilgrap haalde ik tien jaar geleden uit. En ik kan er nog steeds hartelijk om lachen.

Balans
Tien jaar geleden had ik op 1 april een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Het leek mij een goede grap om op die datum te starten met mijn eigen bedrijf. Nu zijn we een decennium later, een stuk of drie websites verder en meerdere opleidingen wijzer. Tijd om de balans op te maken.
 
Impulsief
Wist ik waar ik aan begon? Nou, misschien niet helemaal. Zoals wel vaker kan ik soms vrij impulsief beslissen iets (anders) te gaan doen. Dan is het meer ‘God zegene de greep’ en ‘We zien wel waar we uitkomen’, maar ben ik ervan overtuigd dat dit is wat ik wil doen. Want dat ik wilde coachen, daarvan was ik zeker nadat ik mijn eerste opleiding op dat gebied had afgerond.

Dankbaar
En nu bevind ik me hier. Een allround-coach met verdieping en verbreding in mindfulness en compassie. Website nummer vier is in aantocht en ik weet beter dan ooit wat ik te bieden heb en waar ik voor sta. Tien jaar van mooie, waardevolle gesprekken hebben mij mede gevormd tot de coach die ik nu ben. Met dankbaarheid kijk ik dan ook terug op deze periode.

Reis
Ben ik nu dan op mijn bestemming? Nee, zeker niet. Deze reis eindigt pas als mijn lichtje uitdooft. Ik leer nog iedere dag, groei graag nog verder als coach en ondernemer. Dus als het aan mij ligt blijf ik je ook de komende tien jaar nog bestoken met dit soort blogs en overpeinzingen. En spreek ik je graag in mijn bus of in de duinen. Zie ik je daar?

 

Heeft dit artikel je geïnspireerd of geraakt en heb je behoefte erop te reageren? Mail me gerust op .