Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


virus-4937548_640.jpgOorlog in vredestijd. Crisis en huisarrest terwijl de lente zich aandient. De geschiedenis herkennen terwijl je er middenin zit, zou Geert Mak zeggen. Dat deze situatie veel, maar vooral een andere benadering van ons vraagt is duidelijk.


Op de groei gemaakt

6 March 2020

germ-1525665_640.jpg“Les Pays-Bas, douze points.” Zo ging het vorig jaar. De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van dit jaar treft me minstens even hard. Want belemmeringen en uiteindelijk groei is wat we allemaal doormaken.


Dat is zeker!

21 February 2020

bird-2530184_640.jpgJe kunt je er natuurlijk met hand en tand tegen verzetten: het verstrijken van de tijd, het verglijden van de jaren of de omwenteling van de aarde. Bespaar je de energie. Want als er één ding zeker is, dan is het wel dat er altijd onzekerheid zal zijn doordat ons leven constant aan verandering onderhevig is.


Verandering: geen ABC'tje

7 February 2020

letters-66951_640.jpgSoms loopt het anders dan je verwacht. Loopt het even helemaal niet. Dan kun je wel met oogkleppen op blijven lopen, maar als je het loslaat loopt het vast met een sisser af.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.