Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Laat maar stromen

9 August 2019

river-4158648_640.jpg“Music is the emotional life of most people”, heeft Leonard Cohen ooit gezegd. Sommigen gebruiken muziek om uiting te geven aan hun emoties. Terwijl bij anderen muziek juist emoties oproept terwijl ze ernaar luisteren.


Droom en ga!

26 July 2019

dream-catcher-4065288_640.jpgTwijfelen of je wel de juiste beslissing hebt genomen. Of je die stap wel had moeten wagen. Ons brein kent geraffineerde trucjes om ons terug in het gareel te krijgen. Maar als we ons daar door laten leiden zouden we nooit ergens geraken.


Verstild geweld

12 July 2019

girl-237871_640.jpgIedereen wil gezien worden. Erkend in zijn of haar bestaan. Als dat niet gebeurt kunnen de gevolgen verreikend zijn. En dat start al bij onszelf.


Dat is de vraag

28 June 2019

confused-2681507_640.jpgVragen staat vrij. En voelt ook vrij. Vertellen hoe het moet berooft me van mijn vrijheid. Zou dat nou niet anders kunnen?


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.