Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Vlieg met me mee

22 February 2019

peacock-butterfly-1526939_640.jpgWaarom zou je jezelf pijnigen? Hartstikke logisch dus om te vluchten van het onaangename. Maar beter is het om te leren vliegen.


The classical dilemma?

8 February 2019

brain-2146156_640.jpgMoet ik mijn hart volgen of doe ik er verstandig aan om goed de voors en tegens tegen elkaar weg te strepen en een weloverwogen keuze te maken? Het lijkt altijd zo’n tegenstelling tussen hoofd en hart. Maar volgens mij kunnen we niet zonder het één en niet zonder het ander.


hornissennest-3214327_640.jpgHokjesdenken heeft de mensheid nog nooit verder gebracht. Want de mens is – gelukkig – veel te complex om in één hokje te passen. En toch leerde ik onlangs heel veel over mezelf door één zo’n hokje.


Voet bij stuk

11 January 2019

feet-619399_640.jpgHet heeft nogal wat voeten in aarde om goed te luisteren naar je lichaam. En behalve dat, om ook te handelen naar wat je voelt. Altijd gedacht dat ik dat prima had ontwikkeld. Maar het loopt weleens anders.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.