Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Noem mij Aagje

31 May 2019

children-65584_640.jpg“Nieuwsgierigheid is de lont in de kaars van het leren”, beweerde William Arthur Ward. Toch kreeg ik als kind te horen dat nieuwsgierigheid een eigenschap is die niet gewaardeerd wordt. En daar heb ik lange tijd meer last dan gemak van gehad.


Mamma mia

17 May 2019

icon-1607582_960_150.jpgIk ben de blauwbilgorgel,
Mijn vader was een porgel,
Mijn moeder was een porulan,
Daar komen vreemde kind’ren van.
Raban! Raban! Raban!
(C. Buddingh’)


Zie maar

3 May 2019

field-2413987_640.jpg“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”. En dat klopt. Want vaak zien we allemaal iets anders, afhankelijk van ons gezichtspunt. Het kan dan erg verfrissend werken om eens door de ogen van een ander te kijken.


Gelijk een priemgetal

19 April 2019

socks-4027995_640.jpg‘Er zijn oneindig veel priemgetallen’, zo luidt de stelling van de Griekse wiskundige Euclides. En daar leverde hij ook het bewijs voor. Dus zoveel mensen, zoveel priemgetallen. Want ook de mens is ondeelbaar.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.