Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Heb je een beeld?

14 December 2018

kip-3053241_640.pngWord je weleens op de hielen gezeten door een droom of een beeld? Alsof het je maar blijft achtervolgen? Koester het, zou ik zeggen. Want die beelden hebben je veel te vertellen.


sunbeam-2761911_640.jpg“Hij heeft me zo geraakt, hij heeft mijn hele weekend verpest”. Ik hoorde het hem zeggen en het begint bij mij meteen te kriebelen. Want ik word op slag nieuwsgierig naar hoe dat dan werkt. Wat speelt hier en welke rol hebben we daar zelf in?


Help! De autonomie verzuipt

16 November 2018

lifebelt-1463427_640.jpgIk hoor het zo vaak: “Ik wil een ander helpen”. Mooie missie. Maar is het ook zinvol? En zo ja, voor wie? Voor de geholpene of voor de helper? That’s the question.


Geen ontkomen aan

2 November 2018

hands-578917_640.jpgNederlanders worden steeds ouder en blijven langer gezond, zo meldde het CBS dit voorjaar. Dat is toch fijn om te weten. Want dat schuift het moment dat we (moeten) gaan nadenken over onze eindigheid lekker verder voor ons uit. Ook al weten we dat we er een keer aan moeten.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.