Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


kid-677081_1280.jpgAlbert Einstein zei het ooit al: “Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen”. Veel mensen doen dat dan ook naar hartenlust. Maar de manier waarop je zo’n vraag stelt, daar valt toch wel wat over te zeggen.


graffiti-745071_640.jpgLezen is ook een beetje reizen. Zo maakte ik deze week een tijdreis naar dertig jaar geleden. En zag ik helderder dan ooit hoe vormend de toestand in de wereld is. Zeker ook nu.


Het nieuwe normaal

17 April 2020

coronavirus-4917124_640.jpg“Wie geheel normaal is, werpe de eerste steen. Ik buk wel”, aldus Simon Carmiggelt. Wat gisteren nog normaal was, is het vandaag niet meer. Daarmee om te gaan vraagt veel, misschien meer dan we aankunnen. Maar wie weet wat zich dan aandient.


Mijn 1-aprilgrap

3 April 2020

horse-1844792_640.jpgDe 1-aprilgrappen bleven uit dit jaar. Begrijpelijk ook, gelet op de situatie waarin we ons bevinden, te midden van het coronavirus. Maar mijn grootste 1-aprilgrap haalde ik tien jaar geleden uit. En ik kan er nog steeds hartelijk om lachen.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.