Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Gelijk een priemgetal

19 April 2019

socks-4027995_640.jpg‘Er zijn oneindig veel priemgetallen’, zo luidt de stelling van de Griekse wiskundige Euclides. En daar leverde hij ook het bewijs voor. Dus zoveel mensen, zoveel priemgetallen. Want ook de mens is ondeelbaar.


Dat zit gebeiteld

5 April 2019

sculptor-1791944_640.jpgEen mens is niet van steen. Uiteraard niet. Toch zijn er wel overeenkomsten te bedenken. Maar dan zie ik eerder glanzend natuursteen of een fonkelende edelsteen voor me.


Gelukkig maar

22 March 2019

four-leaf-clover-711625_640.jpgGeen geluk zonder druk. Oftewel, je moet er wel wat voor doen. Dat geldt niet alleen voor het verkrijgen van geluk, maar ook voor het blijven ervaren ervan. Want men heeft het geluk zo vast als een handvol vliegen.


De mond gesnoerd

8 March 2019

stilte-2725302_640.jpgGeachte aanwezigen, dearly beloved, lieve kijkbuiskindertjes, manieren genoeg om je toespraak te beginnen. Maar om het vervolgens ook tot een goed einde te brengen, daar wist ik mezelf toch heel lang flink in te saboteren. Oftewel, hoe ik zelf mijn onvermogen creëerde.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.