Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


De weg is nooit bekend

13 July 2018

swimmer-1678307_640.jpgOnlangs viel het me weer op hoe we één en hetzelfde voorval op verschillende manieren kunnen interpreteren. Hoe we onze eigen betekenis toekennen aan dat wat we zien of horen. En hoe weinig dat vaak te maken heeft met de werkelijkheid van degene om wie het draait.


Kiekeboe!

29 June 2018

stage-1015653_640.jpgVandaag mag ik ten overstaan van vakgenoten een verhaal houden over ‘tevoorschijn komen’. Waar dat over gaat? Over mezelf laten zien uiteraard, maar vooral over kwetsbaar durven zijn en mijn ware gezicht tonen in plaats van die voorhang die we ook wel ego noemen.


volume-949240_640.jpgWaar we soms een groot deel van onze tijd mee bezig zijn is de vraag wat anderen van ons zullen vinden. Hoe die ander ons zal beoordelen. Bijzonder eigenlijk dat we daar zoveel belang aan hechten. Want vaak is die ander niet eens de grootste criticaster.


Vertrouw je het nog?

1 June 2018

human-763156_640.jpgHet is een rare wereld. Enerzijds willen we alles delen en zichtbaar maken voor iedereen via sociale media. Anderzijds zijn we gesteld op onze privacy en huiverig om persoonsgegevens te delen. We schipperen tussen vertrouwen en wantrouwen. En de wetgeving maakt het er niet eenvoudiger op.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.