Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Verandering: geen ABC'tje

7 February 2020

letters-66951_640.jpgSoms loopt het anders dan je verwacht. Loopt het even helemaal niet. Dan kun je wel met oogkleppen op blijven lopen, maar als je het loslaat loopt het vast met een sisser af.


Laje nie gek make

24 January 2020

child-2141106_640.jpgRuud van de eerste Big Brother-editie lustte er wel pap van. “Effe knuffele”, was zijn credo. Dat geeft troost en een gevoel van stevigheid. Maar wat als de relatie misschien niet helemaal gelijkwaardig is of voelt?


Volgens de overlevering

10 January 2020

stone-circle-4481817_640.jpg“We hebben de feestdagen weer overleefd”, heb ik de afgelopen week een aantal keer gehoord. Terwijl we toch zelf de keuze maken hoe we die feestdagen inrichten, zou je zeggen. Maar we zijn nu eenmaal gewoontedieren. Al weten we vaak niet waarom.


little-green-man-819850_640.jpg‘It’s the end of a decade’, zong ABBA. We stappen bijna 2020 in, dus daar wil je toch even bij stil staan. Maar doe dat niet alleen nu. Het kan je opvoeding zomaar ten goede komen als je wat vaker een pas op de plaats maakt.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.