Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Kwestie van perspectief

18 October 2019

guise-1533852_640.jpgAfgelopen weekend was ik op een heuse expeditie. Daarvoor hoef je niet eens ver van huis. De reis ging naar Rottumeroog. En dat heeft me wel de ogen weer geopend.


Hoe vrij is dat?

4 October 2019

ball-and-chain-2624325_640.jpg‘Vrijheid is een illusie’, zag ik ergens staan. Het had zo de titel van een liedje kunnen zijn. En het is maar de vraag of het waar is. Het was voor mij het onderzoeken waard.


De pijnlijke waarheid

20 September 2019

legg-2821615_640.jpgNo pain, no gain. Een populaire slogan in met name de sportwereld die ik zelf niet snel zal gebruiken. En toch zit er een hoop waarheid in.


Klik hier

6 September 2019

girl-2473791_640.jpgAls het klikt, dan klikt het. Is dat belangrijk? Ja, ik denk van wel. En toch ook weer niet altijd. Wat misschien nog wel veel belangrijker is: Ken uzelf!


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.