Coaching en mindfulness

Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Dat kan milder

5 October 2018

chili-499062_640.jpg“Wees toch eens wat milder voor jezelf.” Dat kreeg ik vaak genoeg te horen. “Wat een onzin”, dacht ik dan, “ik doe er toch niemand kwaad mee?” Maar ik ben er inmiddels wel achter dat er ook niemand bij gebaat was.


Met de neus op de feiten

21 September 2018

cat-1350411_640.jpgEen persoonlijke eigenschap die aangemerkt wordt als kernkwaliteit is mooi. Maar wat als je daarin doorschiet? Dan heb je er alleen maar last van. Dat ondervond ik onlangs aan den lijve.

 


Een praatje? Geen kunst!

7 September 2018

chick-3139543_640.jpgPraten kunnen we als de beste. Maar communiceren we dan ook? Of blijft het bij een uitwisseling van zinnetjes, meningen en frustraties en missen we de kans om echt tot elkaar te komen? Kakelen is niks, maar een ei leggen is een kunst.


Je bent gezien

24 August 2018

boy-69723_640.jpgWe kijken wat af, zo op een dag. Maar zien we ook wat we moeten zien? Soms lijkt het wel of onze blik vertroebeld is en de ander veel meer ziet. En dat is wel zo waardevol.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.