Coaching en mindfulness

"Hoe nu verder?"
Is dat de vraag die jij jezelf stelt?


Soms wordt je leven beheerst door lastige vragen. Vragen die je jezelf maar blijft stellen, zonder dat er direct een antwoord op komt. Misschien ben je het plezier en de voldoening kwijtgeraakt in je werk en wil je wel stappen zetten, maar weet je niet waar naartoe. Of ben je een dierbare kwijtgeraakt en kost het je moeite weer kleur te geven aan je dagen. Wellicht zijn het levensvragen die je bezighouden en voel je de behoefte tot verandering. Hoewel mensen om je heen vaak bereidwillig zijn en je graag verder willen helpen, is dat even vaak niet de hulp of het advies dat aansluit bij wat je nodig denkt te hebben.  

Ben jij:

 • moe van de vele vragen die door je hoofd spoken?
 • de stress zat, omdat het je normale functioneren belemmert?
 • onrustig, omdat je niet weet waar te beginnen?
 • op zoek naar een manier om in beweging te komen, zodat er ook echt iets kan gaan veranderen?
 • de laatste tijd wat vaker op jezelf, omdat je aarzelt bij een ander aan te kloppen?
   

Wil jij de onrust en stress achter je laten en weer richting vinden in je leven?

WandelenDe klanten van Coaching Natuurlijk! zijn mensen die zich voor veel vragen gesteld zien. Een fase in het leven die vraagt om een herijking van wat altijd belangrijk werd gevonden, een verlies door het kwijtraken van een geliefde of baan. Alles wat altijd zo vanzelfsprekend leek komt op losse schroeven te staan. Het zorgeloze leven lijkt ver weg of zelfs onbereikbaar. Dan kan het fijn zijn als er iemand even een tijdje met je meeloopt.

Met mijn coaching begeleid ik mensen om de vele vragen het hoofd te bieden en betekenis te geven aan de nieuwe situatie, zodat de weg naar de toekomst weer open komt te liggen.

Samen kunnen we het volgende bereiken:

 • Je ervaart rust in je hoofd en je lijf en kan daardoor ook weer genieten van de dagelijkse dingen.
 • Je bent emotioneel in evenwicht, zodat je beheerst kunt reageren op wat zich om je heen voordoet.
 • Je hebt overzicht doordat je weet wat belangrijk voor je is en welke kant je op wilt.
 • Je voelt de energie om dingen aan te pakken en plannen te maken.
 • Je haalt voldoening uit het contact met anderen, zonder dat je je verplicht voelt.
   

Twijfel je nog of dit jou verder gaat brengen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van 30 minuten, waarin we bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Aan de hand van jouw vragen kan ik je dan verder adviseren.

 

Gratis telefonisch advies

 

Vooral het zoeken naar mijn doelen en jouw ondersteunen hierin zonder oordelen heeft mij veel vertrouwen gebracht en ervoor gezorgd dat ik mijn toekomst nu op een andere manier tegemoet zie.
Kees


Coaching Natuurlijk! biedt zowel coaching als mindfulness om je te begeleiden in jouw proces. Hoewel de insteek verschilt, kunnen beide je de ruimte verschaffen om die lastige periode achter je te laten en vooruit te gaan kijken. Mijn aanbod varieert van een enkel gesprek of een coachtraject tot een P1020468c_800.jpgmindful wandeling en van een workshop tot een 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT. Je wordt ontvangen in mijn mobiele coachruimte, waarna we wandelend door de Kennemerduinen tot de kern komen van waar het nu eigenlijk over gaat en vind je de weg naar verdere ontwikkeling.

Ben je echter op zoek naar een vorm van hardloopcoaching? Dan ben ik je ook graag van dienst. Lees daarover meer op mijn andere website.
 

Zet samen met mij de stap naar rust en nieuwe vergezichten.Bekijk mijn aanbod