Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Wat in het vat zit

20 April 2018

girl-2696947_640.jpgSo don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow
(Cyndi Lauper – True Colors)


Mijn recht, jouw recht

6 April 2018

arrows-3077974_640.jpgCoaching en mindfulness, twee handen op één buik? Ze worden heel vaak in combinatie aangeboden. Dat doe ik ook. Hoewel de benaderingswijze van dat wat er speelt bij een klant voor mij heel verschillend is. En toch blijkt er een zelfde principe aan ten grondslag te liggen.


Mis ik iets?

23 March 2018

building-2560843_640.jpgMijn hele leven is het nog niet voorgekomen dat ik eens een tijdje niet actief was in een club, vereniging, bestuur of organisatie. Zeeën van tijd? Die zijn me onbekend. Maar altijd betrokken willen zijn maakt het wel lastig om afstand te nemen.


Stapje voor stapje

9 March 2018

beach-203527_640_stappen op strand.jpgHet pad van de geleidelijke vooruitgang. Wie kent het niet? Ik zal je eerlijk zeggen: tot zo’n anderhalf jaar geleden had ik er nog niet van gehoord. Maar ik heb inmiddels wel ervaren wat de waarde en waarheid ervan is.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.