Natuurlijk Wel: artikelen die je inspireren
om meer rust toe te laten in je leven

 

Iedere twee weken verschijnt op vrijdag het gratis e-zine Natuurlijk Wel met onder andere een blog waarmee je inspiratie kunt opdoen om je vragen en onrust het hoofd te bieden, zodat je weer ontspannen en relaxed je weg kunt vervolgen. Heb je nog geen abonnement op dit e-zine? Vul dan meteen het formulier rechts op deze pagina in en je bent verzekerd van jouw tweewekelijkse portie gratis inspiratie. Daarnaast ontvang je het gratis e-boek 'De magische sleutel tot rust, balans en energie' waarmee je test hoe het met jouw energieniveau gesteld is en wat je hebt te doen om die naar een hoger plan te tillen.


Alles onder controle

9 February 2018

train-3112109_640.jpgActie – reactie. Zo gaat het toch altijd? Behalve als er geen reactie komt en het spelletje van terugkaatsen ineens wordt doorbroken. Dan wordt er bij mij een hele andere kettingreactie in gang gezet.


Zeg 't maar

26 January 2018

hongkong-2680873_640.jpgHoe eng kan het zijn om te bekennen dat ik van mening ben veranderd? Of om überhaupt mijn ideeën naar buiten te brengen? Dan lijkt het een stuk veiliger om het maar voor me te houden. Terwijl het zoveel krachtiger blijkt te zijn om juist wel te zeggen wat er in mij speelt.


Het loopt wel los

12 January 2018

path-18197_640.jpgSoms komt er iets op je pad waardoor je je genoodzaakt ziet een heel andere richting op te gaan. Mij overkomt dat nu ook. En dat is wel slikken. Vasthouden aan het bekende voelt veel makkelijker en veiliger, maar loslaten van het oude schept de ruimte om écht een stap te zetten.


Doe je mee? Zeg 'nee'!

29 December 2017

protest-464616_640.jpgOoit werd iemand, weliswaar niet letterlijk, groot door de zin: “Zeg maar nee, dan krijg je er twee”. ‘Nee’ zeggen heeft dus blijkbaar zijn voordelen. Je vraagt je dan ook af waarom we dat dan niet gewoon vaker doen.


Naar het archief -->


Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe blogs. Dus voeg hem toe aan je favorieten en kom geregeld langs.

Lees op de pagina Klanten welke mensen bij mij aankloppen en of jij ook geholpen bent bij mijn dienstverlening.


Nog meer gratis

binderlayingopen_125x144_2.png'Van frustratie naar flow' is een gratis zelftest voor mensen die de regie over hun leven willen herpakken.  

Misschien vraag je je al een tijdje af: “Wat is er nou precies met me aan de hand? Het loopt allemaal niet zoals ik wil en ik voel me ook niet zoals voorheen. Wat kan ik eraan doen?” Met deze gratis zelftest 'Van frustratie naar flow' test je jezelf razendsnel en heb je binnen 10 minuten een antwoord en oplossingsrichting, zodat je weer verder kunt.