Kwijt, verloren, weg, verdwenen?
Wat is jouw verhaal?


We raken allemaal weleens iets kwijt. Van iets kleins en onbenulligs dat we meteen weer vergeten zijn tot een ondenkbaar en onoverkomelijk verlies dat we met ons mee blijven dragen. Misschien ben je je baan verloren en had je dat nooit zien aankomen. Of ben je een dierbare kwijtgeraakt en kost het je moeite weer kleur te geven aan je dagen. Hoewel iedereen zich in zo'n geval om je bekommert, kun je je eenzamer voelen dan ooit.  

Ben jij:

 • in verwarring doordat het leven er nu ineens heel anders uitziet dan je gewend was?
 • op zoek naar een manier om betekenis te geven aan je verlies?
 • nog altijd boos over wat je is overkomen?
 • zo lamgeslagen dat je je nergens meer toe kan zetten?
 • de laatste tijd steeds vaker alleen, omdat je aarzelt bij een ander aan te kloppen?
 • onrustig, omdat je niet weet waar te beginnen?
   

Wil jij de onrust en verwarring achter je laten en weer richting vinden in je leven?

WandelenDe klanten van Coaching Natuurlijk! zijn mensen die een moeilijke fase in hun leven doormaken. Door een verlies of gemis, door het kwijtraken van perspectief of idealen. Er is iets veranderd in hun leven wat voorheen zo vanzelfsprekend leek. Het zorgeloze leven lijkt ver weg of zelfs onbereikbaar. Dan kan het fijn zijn als er iemand even een tijdje met ze meeloopt.

Met mijn coaching begeleid ik mensen om betekenis te geven aan hun nieuwe situatie, zodat de weg naar de toekomst weer open komt te liggen.

Samen kunnen we het volgende bereiken:

 • Je ervaart rust in je hoofd en je lijf en kan daardoor ook weer genieten van je favoriete bezigheden.
 • Je bent emotioneel in evenwicht, zodat je niet meteen ontvlamt als er iets gebeurt, maar beheerst kunt reageren op wat zich om je heen voordoet.
 • Je hebt overzicht doordat je weet wat belangrijk voor je is en welke kant je op wilt.
 • Je voelt de energie om dingen aan te pakken en plannen te maken.
 • Je haalt voldoening uit het contact met anderen, zonder dat je je verplicht voelt.
   

Twijfel je nog of dit jou verder gaat brengen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van 30 minuten, waarin we bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Aan de hand van jouw vragen kan ik je dan verder adviseren.

 

Gratis telefonisch advies

 

Vooral het zoeken naar mijn doelen en jouw ondersteunen hierin zonder oordelen heeft mij veel vertrouwen gebracht en ervoor gezorgd dat ik mijn toekomst nu op een andere manier tegemoet zie.
Kees


Coaching Natuurlijk! biedt zowel coaching als mindfulness om je te begeleiden in jouw proces. Hoewel de insteek verschilt, kunnen beide je de ruimte verschaffen om die lastige periode achter je te laten en vooruit te gaan kijken. Mijn aanbod varieert van een enkel gesprek of een heel coachtraject tot een mindful wandeling en van een workshop of 8-weekse mindfulnesstraining tot een cursus Mindful Run. Wandelend door de Kennemerduinen komen we tot de kern van waar het nu eigenlijk over gaat en vind je de weg naar verdere ontwikkeling.
 

Zet samen met mij de stap naar rust en nieuwe vergezichten.Bekijk mijn aanbod